pjattangen logopjattangenwebb

Matsedel

Vecka 36

Måndag: Korvstroganoff med jasminris.

Tisdag: Laxfile, potatis och citronsås.

Onsdag: Pizza och vitkålsallad.

Torsdag: Minestronesoppa och ostbröd.

Fredag: Förskolan är stängd pga fortbildning.

Vecka 33, 34 och 35

Alla menyer är komponerade av vår egen kock Marie
som med stor kärlek lagar det mesta från grunden
och alltid så långt det möjligen går väljer
närodlat och ekologiskt.

~ ~ ~

 

Matsedel vecka 33

Måndag: Vegetarisk vårrulle med nudlar och sötsur sås.
Tisdag: Tonfiskgratäng med ris.
Onsdag: Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.
Torsdag: Potatis och purjolökssoppa och rågflingerutor.
Fredag: Köttfärslimpa med potatis, brunsås och lingon.

 

Vecka 34

Måndag:Kokt fläskkorv, potatis och persiljesås.

Tisdag: Panerad västerhavsfisk, potatis och filsås m lime.

Onsdag: Linssoppa och Foccaciabröd.

Torsdag: Fiskgratäng Florentine och potatis.

Fredag: Grillad kycklinglårfile, klyftpotatis och kall örtsås.

 

Vecka 35

Måndag: Vegetarisk lasagne och grönsallad.

Tisdag: Fiskgratäng med tomat/dragon och pressad potatis.

Onsdag: Grön ärtsoppa och bröd från Provence.

Torsdag: Fiskpudding, potatis och skirat smör.

Fredag: Köttfärspaj och vitkålsallad.

Vecka 24

Alla menyer är komponerade av vår egen kock Marie
som med stor kärlek lagar det mesta från grunden
och alltid så långt det möjligen går väljer
närodlat och ekologiskt.

~ ~ ~

Matsedel

Måndag: Orientalisk grönsaksgryta med nudlar.
Tisdag: Krämig fiskgryta med potatis, dill o fänkål.
Onsdag: Tomatsoppa och olivbröd.
Torsdag. Fläskpannkaka och lingonsylt.
Fredag: köttfärslimpa, potatis och brunsås.

Vecka 23

Alla menyer är komponerade av vår egen kock Marie
som med stor kärlek lagar det mesta från grunden
och alltid så långt det möjligen går väljer
närodlat och ekologiskt.

~ ~ ~

Matsedel

Måndag: Italiens nationaldag!! Spaghetti Carbonara.
Tisdag: Frasbakad torsk, blå Kongo potatis och falsk remolade.
Onsdag: Biff Teriyaki och basmatiris.
Torsdag: Potatis o purjosoppa och vallmofrö bullar.
Fredag: Lediga.

Vecka 22

Alla menyer är komponerade av vår egen kock Marie
som med stor kärlek lagar det mesta från grunden
och alltid så långt det möjligen går väljer
närodlat och ekologiskt.

~ ~ ~

 

Meny

Måndag: Makaronistuvning och stekt Choritzokorv.
Tisdag: Fiskgratäng med tomat/ dragon och kokt potatis.
Onsdag: köttfärsgratäng med potatis/ ostcreme.
Torsdag: Lediga.
Fredag. Cottage pie och grönsallad.

Vecka 19

V.19
Måndag: Korvslantar i kryddigsås och råris
Tisdag: Norskfiskgryta m potatis.
Onsdag: Nikkaloukta soppa och långpanne bröd med linfrö.
Torsdag: Pastaskruvar och crabfish sås.
Fredag: Kalops, potatis och rödbetor.

Pjättängens Förskola     l     Pjättgången 4     l     217 72 MALMÖ     l     Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.      l     0700-009924